PAPRENO SKUPO: Za ovaj auto vlasnik traži GOMILU para

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPRENO SKUPO: Za ovaj auto vlasnik traži GOMILU para

U pitanju je Alfa...

Alfa Romeo trenutno nije najpoželjniji brend, ali pre nekoliko godina je bio san svakog istinskog ljubitelja automobila.

Među modelima koji su predstavljali prestiž bio je i 156 GT sa raskošnim lukovima, agresivnim branicima i pragovima, velikim felnama.

Enterijer je bio jednako zanimljiv sa sportskim kožnim sedištima, ali je glavni adut bio tamo gde mu je i mesto – pod haubom.

AR 156 GTA pokretao je čuveni "Busso" V6 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 3,2-litra koji je razvijao 250 KS. Nije mogao po snazi da parira BMW-u M3, ali je njegov "urlik", posebno na višim obrtajima, sve to uspevao da zaseni.

Sada se jedna takav AR 156 GTA iz 2005. pojavio na oglasima u SAD sa samo 15.000 pređenih kilometara.

Vlasnik ističe da je savršena i spolja i iznutra, da je korišćena isključivo leti, a kada nije vožena bila je garažirana.

Tvrdi da je menjao ulje svake godine, da je stavio novi CSC izduvni sistem, K&N vazdušni filter, ali da su originalni delovi zadržani poput felni.

Problem kod ove Alfe je cena. Vlasnik traži najmanje 42.00 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.