OSVEŽEN MODEL: Ignis SUV dobio nove detalje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2020, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVEŽEN MODEL: Ignis SUV dobio nove detalje (FOTO)

Stiže restilizovan model!

Nakon skoro četiri godine prodaje, na evropsko tržište stiže restilizovani model.

NEWS: The Suzuki Ignis has had a facelift! Will it be enough to make it stand out in the city car segment?...>> https://t.co/fNpF3tK5lr pic.twitter.com/RWFmUKnytW

— Auto Express (@AutoExpress) March 3, 2020

Suzuki Ignis je pretrpeo manje stilske promene, koje uključuju estetske intervencije na prednjem braniku i maski hladnjaka - koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobilu daju prizvuk SUV vozila, dok je neznatno izmenjen i dizajn zadnjeg branika.

U unutrašnjosti automobila promene su takođe diskretne, a odnose se na restilizaciju instrument table i nove dezene i boje presvlaka.

Najvažnije novine su ispod površine automobila. Suzuki je unapredio 1.2-litarski benzinac, tako da ovaj motor sada "brže isporučuje snagu", ali i troši manje goriva.

Poboljšan je i takozvani "blagi" hibridni pogon koji sada koristi veću bateriju od 10 Ah, umesto stare od 3 Ah, pa može da uskladišti više električne energije prilikom usporavanja vozila.

Kupcima je na raspolaganju i novi opcioni CVT menjač, za koji Suzuki tvrdi da pruža bolje performanse ubrzanja pri malim brzinama i omogućava manju potrošnju goriva pri velikim brzinama.

Restilizovani Suzuki Ignis u evropske prodajne salone stiže tokom proleća 2020, a cene će biti saopštene naknadno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.