Novi voditelj Top Gear-a ima mučninu od vožnje (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi voditelj Top Gear-a ima mučninu od vožnje (FOTO)

Voditelj najgledanije emisije o automobilima na svijetu, Kris Evans, morao je tokom snimanja da izađe iz Audija R8 kojim je upravljala Sabine Šmic jer mu je bilo muka od njene vožnje, prenose britanski mediji.

Biti suvozač u sportskom automobilu za čijim upravljačem se nalazi neko ko vozi auto-trke, može da bude neprijatno iskustvo za svakog ko ima osetljiv stomak. Problem je još veći ako je suvozač prva zvijezda čuvenog automobilskog šou programa, kome je u opisu posla >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << snimanje tokom vožnje automobilom.

Kris Evans, koji je u emsiji Top Gear zamijenio dosadašnju voditeljsku trojku na čelu sa Džeremijem Klarksonom, doživio je neprijatnost na snimanju novog serijala na stazi Laguna Seka u Kaliforniji.

Dok se vozio sa Sabinom Šmic u novom Audiju R8 Plus, Evans u jednom trenutku više nije mogao da izdrži, pa je snimanje na trenutak prekinuto da bi voditelj izašao na vazduh, o čemu svjedoči fotografija koja se vrlo brzo proširila Internetom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.