Novi Mustang umalo izleteo sa staze

Izvor: Autoportal.rs, 08.Avg.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Mustang umalo izleteo sa staze

Čuvena staza u Nemačkoj je mesto gde velika većina proizvođača autmobila testira svoje modele ali to ne znači da je ona baš lagana za vožnju što je na svojoj koži osetio i ovaj test vozač.

Novi Ford Mustang je prilično agresivno napao stazu Nirburgring ali je imao dosta sreće da ne završi u ogradi kada je vozač izgubio kontrolu i proša tik pored zaštitne ograde. Fotograf-špijun je bio na pravom mestu u pravo vreme da sve to zabeleži.

"Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << od vozača Ford Mustanga je imao problema na izlazu iz krivine. Izgubio je kontrolu nad zadnjim krajem Mustanga SVT 2016. i prošao je na svega nekoliko centimetara od barijere," rekli su očevici.

Sa ovih fotografija, zahvaljujući dobroj kamuflaži, nije jasno o kojoj verziji novog Mustanga Mk6 je tačno reč, ali smo prilično sigurni da nije u pitanju Shelby jer mu nedostaje dosta "mišića" na branicima.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.