Ni zdrobljeni krov nije prepreka VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2022, 09:13

Ni zdrobljeni krov nije prepreka VIDEO

Kratki video s ulica Barselone se u rekordnom roku proširio društvenim mrežama.

Viralni video donosi relativno običan automobil, VW Golf, na jednako običnom mestu, na ulicama Barselone, ali je ipak dovoljno zanimljiv i poseban da izazove ogroman interes.

To se dogodilo pre svega zahvaljujući vozaču Golfa koji je odlučio da oštećeni automobil izvede na put i praktično pokaže da je u voznom stanju, navodi Index.hr.

Krov je bukvalno zdrobljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa nema ni zadnjeg stakla, a vozač verovatno tek krajnjim naporom može da prati saobraćaj.

Dobra vest jeste da svi ostali delovi vozila deluju ispravno, pa se može zaključiti da je Golf stradao used pada nekog predmeta.

Iako se radi o automobilu koji je sve samo ne jeftin, vozač je očigledno odlučio da uštedi na šlep-službi i automobil samostalno odveze do limara rizikujući susret s policijom.

Podsetimo, radi se o Golfu sedme generacije koji u R izdanju ima poznati 2.0 TSI. Razvija 310KS i 400 Nm, a do stotke se zahvaljujući pogonu na sve točkove katapultira za 4.6 sekundi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.