Nesreća kod Požarevca, poginulo dvoje mladih

Izvor: Autoportal.rs, 13.Avg.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Požarevca, poginulo dvoje mladih

Rano jutros dogodila se saobraćajna nesreća na putu iz pravca Požarevca ka Velikom Gradištu, dve mlađe osobe su poginule, vozač povređen ali van životne opasnosti.

Rano jutros, oko 4 sata nakon ponoći, došlo je do teške saobraćajne nesreće na magistralnom putu iz pravca Požarevca ka Velikom Gradištu i Kladovu, kod sela Bare. Zbog neprilagođene brzine automobil marke Volkswagen "Bora" austrijskih tablica, u kojem su bila tri putnika, prešao je na suprotnu kolovoznu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << traku da bi nakon toga sleteo u obližnju njihvu.

Automobil se više puta prevrnuo. Nastradalo je dvoje putnika, jedna ženska i jedna muška osoba, dok je vozač N.S. star dvadesetčetiri godine iz sela u okolini Požarevca preživeo nesreću ali sa povredama koje nisu opasne po život.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.