Izvor: Nacionalna klasa, 28.Maj.2013, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka ne odustaje od električnih vozila

Nemačka vlada potvrdila je plan da do 2020. godine na putevima u ovoj zemlji bude milion električnih automobila, uprkos slabom interesovanju kupaca za ovu vrstu vozila. U Nemačkoj je prošle godine prodato manje od 3.000 automobila na električni pogon, što je mali broj za tržište od preko tri miliona automobila.

Nastavak na Nacionalna klasa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Angela Merkel očekuje da će u Nemačkoj do 2020 biti milion el. vozila

Izvor: Moto.rs, 28.Maj.2013

Vlada Angele Merkel je domaćin industrijskog samita u Berlinu na kojem se promoviše EV tehnologija, nakon što je u Nemačkoj u toku prošle godine prodato samo 3000 jedinica električnih vozila, u poređenju sa ukupnim auto tržištem koje je premašilo 3 miliona vozila. Nemačka planira...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.