Najluksuzniji kineski automobil VIDEO

Izvor: B92, 25.Apr.2020, 14:08

Najluksuzniji kineski automobil VIDEO

Kineski najstariji proizvođač luksuznih automobila, otkrio je novi model H9

FAW Hongqi H9 je najnoviji model luksuznih automobila ove kineske kompanije.

Kada pogledamo prednji deo automobila videćemo hromiranu rešetku koju okružuju LED diode dok su farovi u Matriks LED stilu.

Još jedna sjajna stvar kod ovog automobila su njegove felne od 20 inča koje daju potpuno drugačiji pogled na ovaj luksuzni kineski automobil.

Enterijer je neka mešavina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kože, hroma i drveta i unutra čak možemo videti dva velika displeja, kao i razvodni uređaj osetljiv na dodir, 2,0 četvorocilindrični motor sa kompresorom sa 252 konjske snage ili čak 3,0 V6 motor sa 272 konjske snage i obrtnim momentom od 400 Nm.

Ono što se smatra za manu ovog automobila je što mu treba nešto više vremena da stigne 100 km/h, pošto mu treba nešto manje od 8 sekundi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.