NOVI VW POLO GTI limitirana serija 25

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 20:16

NOVI VW POLO GTI limitirana serija 25

Nemački proizvođač najavio je novu ograničenu verziju Polo GTI Edition 25 u znak proslave četvrt veka ovog modela.

Verzija "25" biće zasnovana na nedavno predstavljenom Polo GTI. Novi specijal uključuje niz dodatnih karakteristika, spušteno vešanje i  novu dodatnu opremu.

Kao standard, novi Polo GTI će imati VW-ovu opciju sportskog vešanja koja smanjuje visinu  automobila za 15 mm i imaće opciju za jedinstveno podešavanje opruga i amortizera. Ovo je upareno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa setom 18-inčnih aluminijumskih felni Adelaide sa jedinstvenom sjajno crnom završnom obradom. Krov i spoljašnji retrovizori su takođe završeni u crnoj sjajnoj boji sa nalepnicom „jedan od 2500“

Ova specifikacija se zasniva na postojećem tehničkom paketu GTI-ja koji kombinuje 204 KS varijantu EA888 turbo 2,0-litarskog četvorocilindričnog motora sa sedmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom. Snaga se šalje na prednje točkove preko VW KSDS „virtuelnog“ diferencijala sa ograničenim proklizavanjem koji zaustavlja neželjeno okretanje točkova na prednjoj osovini kočenjem pojedinačnog prednjeg točka. Performanse na pravoj liniji su iste kao kod standardnog Polo GTI, što znači da dostiže 100 km/h za 6,5 sekundi i dostiže maksimalnu brzinu od 240 km/h.

Volkswagen Polo GTI Edition 25 Not Headed for South Africa

Just 2500 units will be made in South Africa but will not be available in South Africa.

Read more: https://t.co/srxhCFQDjT pic.twitter.com/w5jTQg88EU

— Zero2Turbo (@Zero2Turbo) May 18, 2023

Proizvođač je potvrdio da će cena u Nemačkoj,  za Edition 25 koštati 35.205 evra, što je 1.750 evra više u odnosu na standardnu verziju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.