NEVEROVATNA NOVINA: Teslini automobili će uskoro govoriti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNA NOVINA: Teslini automobili će uskoro govoriti

Planiraju da iznenade...

Ilon Mask, prvi čovek Tesle, planira da šokira svet automobilima koji govore.

Teslas will soon talk to people if you want. This is real. pic.twitter.com/8AJdERX5qa

— Buff Mage (@elonmusk) January 12, 2020

Da ne bude zabune, ovi automobili neće moći baš da vode razgovor sa vama, već će tu sposobnost govora koristiti kako bi komunicirali sa pešacima.

Model 3 trenutno ima audio spiker ispod prednjeg branika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji stvara buku koja dosta podseća na crtani film "Jetsons", a to se može čuti kada god automobil ide sporo unazad ili napred.

Ilon Mask je putem svog "Tviter" profila poručio da će šokirati svet, pa ukoliko se automobil bude sporo kretao postoji mogućnost da se čuje kako govori, dok se glas neće čuti ukoliko automobil bude išao brže.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati i sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.