McLaren P1 otporan na grebanje

Izvor: Autoportal.rs, 27.Jul.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren "P1" otporan na grebanje

Ogrebotine su nešto što niko ne želi da vidi na svom automobilu pogotovo ako je to automobil koji ste nedavno kupili i dobro platili. Zamislite samo koliko se ogrebotina plaše vlasnici superautomobila koji vrede stotine hiljada pa i milione evra.

Zamislite da ste kupili novi automobil, ili polovni u perfektnom stanju, na kojem farba izgleda sjajno, nema nijedne tačkice. I odjednom se vratite kući a preko branika par linija ogrebotina. Sigruno biste bili van sebe. Zamislite >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << kako je onima koji za svoje automobile daju stotine hiljada evra a onda moraju da gledaju ogrebotine.

McLaren "P1" je jedan od najskupljih superautomobila na tržištu i vlasnici čuvaju ovu V8 mašinu kao oči u glavi. Ali nikada ne znate kada će vam neko, iz nemara ili iz zle namere, ogrebati ljubimca.

Međutim, superautomobil sa motorom zapremine 3.8 litara i 737 konjskih snaga dobije je farbu koja se sama regeneriše. Demonstraciju su obavili tako što su metalnom četkom naneli manje ogrebotine na automobil koji nestaju kada se izgrebana površina polije vrućom vodom ili tretira ugrejanim vazduhom. Ne pokušavajte ovo kod kuće, vi ne vozite "P1" model.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.