McLaren MP4-12C Velocita Wing Edition kompanije DMC

Izvor: Moto.rs, 03.Sep.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren MP4-12C Velocita Wing Edition kompanije DMC

Kompanija DMC je izdala detalje i fotografije svog najnovijeg paketa za kustomizaciju McLaren MP4-12C modela koji je nazvan Velocita Wing Edition. U osnovi ovaj paket je naslednik DMC-ovog Velocita paketa od prošle godine, pri čemu je Wing Edition koji možete videti na fotografijama vlasnik jednog bogatog saudijca snimljen je u Francuskoj na ulicama Kana.

Prednji branik je dobio spojler kao i usisnike nalik na one kod F1. Takođe, novi su i bočni dodaci dok se sa zadnje strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << nalazi difuzor zajedno sa laganim spojlerom. Kao što naziv ovog modela sugeriše najvažnija modifikacija je dodavanje novog zadnjeg krila koji prima strujanje vazduha.

DMC inženjeri su takođe tjunirali twin-turbo V8 3.8L motor implementiranjem remapirane ECU jedinice koja povećava snagu motora sa 592ks i 599Nm na 660ks i 680Nm obrtnog momenta.

foto © DMC

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.