MORALI SU: Svoj novi SUV pokazaće tek u Detroitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2020, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORALI SU: Svoj novi SUV pokazaće tek u Detroitu

Još malo mora da se sačeka...

Volkswagen je trebao svoj ID 4 SUV da prikaže na sajmu automobila u Njujorku u aprilu, ali su se ipak odlučili da to pomere za jun u Detroitu.

UPDATE: Volkswagen has pushed back the unveiling for the 2021 ID.4 to the North American International Auto Show this June. https://t.co/842KFz56ow

— Cole Marzen (@cole_marzen) February 7, 2020

Kako je još ranije preneo Autocar, Volkswagen je s razlogom odabrao Njujork >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao destinaciju za otkrivanje drugog ID modela, ali iz, za sada, nepoznatih razloga nemački proizvođač odložio je prikazivanje za jun.

SUV ID 4 će biti prvi ID model koji će biti ponuđen svim saveznim državama u Americi.

Kao što možete videti na slici, Volkswagen je prikazao kamuflirani prototip u Frankfurtu gde su makar izbliza pokazali dizajn ovog električnog SUV koji na prvi pogled podseća na hatchback ID 3.

Nemačka kompanija je takođe najavila da planira i sportsku verziju ID 4, čiji bi se dizajn za nijansu razlikovao i verovatno bi koristio naziv ID 5.

ID 4 i ID 5 će se proizvoditi u Evropi, Kini i SAD (fabrika u Čatanugi, Tenesi) i očekuje se da u vidu marketinga imaju veliku ulogu i to na globalnom nivou.

Najskuplja varijanta Volkswagen ID 4 biće ona sa dva motora, koji će kombinovano dati 302 KS i imati 83 kWh litijum-ion bateriju koja će automobilu dati snagu da pređe skoro 500km iz jednog punjenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.