Luis Hamilton najbolji u Brazilu

Izvor: AutoBlog, 11.Nov.2018, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Hamilton najbolji u Brazilu

Vozač Mercedesa i novi - stari šampion Formule 1 slavio je u trci za Veliku nagradu Brazila i tako došao do desetog trijumfa u sezoni u kojoj je titulu potvrdio tri trke pre kraja sezone. Pobednik Velike nagrade Brazila je aktuelni šampion Formule 1, vozač Mercedesa Luis Hamilton.Na podijumu su se uz Hamiltona našli i vozač Red Bula Maks Ferstapen i Kimi Raikonen iz Ferarija.U prvih deset su se na Interlagosu u Brazilu našli Danijel Rikardo na četvrtom i Valteri Botas na petom mestu, sledili su ih Sebastijan Fetel, Šarl Lekler, Roman Grožan, Kevin Magnusen i Serhio Perez.Esteban Okon je odlučio trku u Brazilu. Okon je izbacio Maksa Ferstapena sa staze i za to je kažnjen sa stani - kreni 10 sekundi.Ferstapen je vozio najbolju...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

F1: Hamilton pobedio u Brazilu

Izvor: Danas, 11.Nov.2018

Aktuelni šampion Fprmule 1 Luis Hamilton slavio je u pretposlednjoj trci sezone, voženoj u Sao Paolu, za VN Brazila, ispred vozača Maksa Ferštapena u bolidu Red Bula i Kimija Raikonena iz tima Ferarija. Članak F1: Hamilton pobedio u Brazilu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.