Lucid nastoji da iskopira Teslin recept uspeha

Izvor: AutoBlog, 24.Jul.2021, 00:21

Lucid nastoji da iskopira Teslin recept uspeha

Kalifornijska „startap“ kompanija, Lucid, započeće isporuke kupcima tek krajem godine, ali bez obzira na to, već je uspela da generiše solidan broj ljubitelja, koji smatraju da može da predstavlja ozbiljan izazov Tesli i  nemačkim premijum proizvođačima. Luksuzni Lucid Air, pristići će s dometom do 805 kilometara, prostranim kabinskim prostorom i cenom od 169.000 dolara. Neko će reći da je iznos „papren“, ali i vrednost kompanije koja će biti ozvaničenog naziva Lucid Group, mogla bi da bude procenjena na 37 milijardi dolara, onog momenta kada bude započela trgovinu na Nasdaqu, nakon spajanja s Churchill Capital Corp IV Majkla Klajna, koje čeka na odobrenje akcionara. Kompletan članak na sajtu Vrelegume.rs Foto: arhiva...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Lucid kopira Teslu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2021

Kalifornijska "startap" kompanija, Lucid, započeće isporuke kupcima tek krajem godine, ali bez obzira na to, već je uspjela da generiše solidan broj ljubitelja, koji smatraju da može da predstavlja ozbiljan izazov Tesli i njemačkim premijum proizvođačima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.