Lekler bi rado video Hamiltona u Ferariju

Izvor: AutoBlog, 05.Dec.2019, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekler bi rado video Hamiltona u Ferariju

Kako prenosi Sport Klub, vozač Ferarija Šarl Lekler rekao je da je naučio mnogo od svog timskog kolege Sebastijana Fetela ove godine, a da nema ništa protiv da mu se u italijanskoj ekipi pridruži Luis Hamilton. Između Leklera i Fetela je bilo mnogo varnica ove godine, a kulminacija je usledila njihovim sudarom na Velikoj nagradi Brazila, posle kojeg su obojica odustali. Mladi Monegašanin je bio bolji od dvojice vozača Ferarija tokom ovogodišnjeg šampionata, pošto ga je završio sa 24 boda više od četvorostrukog svetskog šampiona. Poslednjih dana Hamilton se dovodi u vezu sa Ferarijem, čiji čelnici ne kriju želju da ga dovedu u svoje redove, uprkos tome što...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fetel nije zabrinut zbog navoda o prelasku Hamiltona u Ferari

Izvor: Danas, 05.Dec.2019

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel nije zabrinut zbog brojnih navoda da će ga svetski šampion Luis Hamilton zameniti u italijanskoj ekipi 2021. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.