Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korina: Mihael se oporavlja

Supruga povrijeđene legende Formule 1 Mihaela Šumahera, Korina, izjavila je da se on polako, ali sigurno oporavlja. Sedmostruki šampion F1 je krajem decembra doživio nesreću na skijanju, kada je glavom udario u stijenu, nakon čega je više od dva mjeseca proveo u komi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Korina Šumaher: Mihael se polako oporavlja

Izvor: AutoBlog, 12.Jul.2014, 05:19

Supruga Mihaela Šumahera Korina rekla je da se legendarni šampion F1 polako oporavlja. Šumaher je više od dva meseca bio u komi nakon nesreće na skijanju kada je udario glavom u stenu, a trenuno se nalazi na Univerzitetskoj klinici u Lozani, blizu njegove kuće u Švajcarskoj. "Postaje bolje, polako...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.