Koenigsegg One na prodaju za 7.1 miliona dolara

Izvor: AutoBlog, 28.Dec.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koenigsegg One na prodaju za 7.1 miliona dolara

Automobil koji vidite na fotografijama napravljen je 2015. godine i nije puno vožen, ali opet spada u polovno i korišćeno vozilo. Zbog toga se svi pitaju zbog čega se ovaj auto prodaje po ceni većoj od 7 miliona dolara. Razlog tome jeste što je Koenigsegg One neverovatno redak automobil i samo 7 ovakvih modela postoji na čitavoj planeti. To ga čini izuzetno pogodnim kolekcionarskim primerkom koji će sigurno zapasti za oko mnogim milijarderima koji će njime popuniti i ukrasiti svoje luksuzne garaže. Koenigsegg One je prava zver što se tiče performansi. U njemu se skriva moćni 5.0 litarski twin-turbo motor koji proizvodi neverovatnih 1360 konjskih snaga i koji omogućava da ovaj auto sa lakoćom ostvari brzinu od 400 km/h....

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Polovni Koenigsegg One na prodaji za 7.1 miliona dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2019

​Automobil koji vidite na fotografijama napravljen je 2015. godine i nije puno vožen, ali opet spada u polovno i korišćeno vozilo. Zbog toga se svi pitaju zbog čega se ovaj auto prodaje po cijeni većoj od 7 miliona dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.