Kamiondžija startuje motor na mišiće

Izvor: Autoportal.rs, 06.Jun.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamiondžija startuje motor "na mišiće"

Kada se desi da nas na putu izneveri motor i ne možemo ponovo da ga pokrenemo nadamo se da će nas neko pogurati ali ovom kamiondžiji nije potrebna pomoć, on svoje vozilo pokreće sam.

Indija je država u kojoj su saobraćajne gužve normalna stvar, svi stranci koji dođu u ovu mnogoljudnu zemlju situaciju u saobraćaju opisuju kao pravi pakao. To samo znači da se vozači u ovoj zemlji moraju prilagoditi situaciji jer nužda zakon menja.

Ovaj kamiondžija >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << pronašao je način kako da potpuno sam, uz pomoć svojih mišića, pokrene motor kamiona. Da bi ga pogurali bilo bi mu potrebno dvadesetak ljudi, ili jedan Ervin Katona, ovako, uspeo je da motor pokrene sam.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.