Kako će izgledati luksuzni ruski SUV? FOTO

Izvor: B92, 29.Jan.2020, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako će izgledati luksuzni ruski SUV? FOTO

Prodaja SUV modela Aurus Komendant počeće 2022. godine.

Aurus Komendant je još jedan iz serije luksuznih vozila ruske proizvodnje čiji je nastanak pre nekoliko godina lično inicirao predsednik Vladimir Putin.

Najpre je svetlost dana ugledala produžena predsednička limuzina, a zatim i luksuznu sedan Aurus Senat. Oba vozila imaju sličan dizajn, sa prednjom maskom koja podseća na modele kompanije Rolls-Royce.

Nedavno su se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Internetu pojavile i prve "špijunske" fotografije maskiranog prototipa trećeg Aurus modela - SUV vozila Komendant.

Pretprodukcijski automobil snimljen je tokom test vožnje u zimskim uslovima i bio je u potpunosti prekriven "kamuflažom".

Međutim, i to je bilo dovoljno da se na sajtu Kolesa.ru pojave spekulativni renderi ovog vozila.

Uz pomoć stilskih detalja karakterističnih za prethodna dva modela, i siluete maskiranog SUV-a, nezavisni dizajner uspeo je koristeći softver za obradu fotografija da dočara kako će izgledati konačna produkcijska verzija Aurusa Komendant.

Luksuzni SUV koristiće istu mehaničku platformu i pogonsku jedinicu kao i limuzina Aurus Senat, pa će se ispod haube najverovatnije naći hibridizovani 4.4-litarski V8 benzinac sa 590 KS i 880 Nm. Snaga će se standardno prenositi na sva 4 točka putem 9-brzinskog automatskog menjača.

Očekuje se da Aurus Komendant debituje 2021. godine, a prodaja će početi godinu dana kasnije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.