Kako bi mogao da izgleda Škodin pik-ap

Izvor: B92, 13.Jul.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi mogao da izgleda Škodin pik-ap

U eri kada mnogi veliki proizvođači pokušavaju da budu zastupljeni u gotovo svakom automobilskom segmentu, ideja o pik-ap vozilu sa amblemom Škode i nije toliko neobična.

Tržište pik-ap vozila u Evropi možda još uvek nije veliko, ali u poslednje vreme pojavljuju se neki novi modeli iz ove klase, kao što su FIAT Fullback ili Renault Alaskan. Iako su ta dva vozila praktično prepakovani modeli drugih brendova (Mitsubishija i Nissana), FIAT i Renault očekuju da će im oni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doneti nove kupce i povećati prodaju.

U tom svetlu treba posmatrati i hipotetički Škodin pik-ap, pod imenom Vision T, koji je vizuelizovao nezavisni dizajner Theophilus Chin.

Njegov render zasnovan je na Škodinom SUV konceptu Vision S (koji je poslužio kao osnova za serijski SUV Kodiaq), a češki proizvođač imao bi prilikom razvoja svog pik-ap vozila na raspolaganju sestrinski model Volkswagen Amarok, sa kojim bi delio mnoge mehaničke elemente i sklopove.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.