Kako Tesla testira bezbednost svojih automobila? VIDEO

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Tesla testira bezbednost svojih automobila? VIDEO

Američki proizvođač električnih automobila Tesla otkrio je svoju laboratoriju za testiranje bezbednosti vozila.

Teslin "Crash lab" se nalazi u sedištu kompanije u Fremontu u Kaliforniji, a tu su razvijeni bezbednosni sistemi za Model 3 koji su vodeći u segmentu.

Model 3 je pokupio nekoliko bezbednosnih lovorika, uključujući maksimalnih 5 zvezdica u svim kategorijama i najnižom verovatnoćom za povredu u istoriji testiranja NHTSA, te 5 zvezdica na EuroNCAP.

Kako bi naglasili inženjerski rad koji se ulaže u bezbednosne standarde, Tesla je objavila video kojim daje uvid u svoju laboratoriju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Ovako Tesla testira bezbednost svojih automobila

Izvor: AutoBlog, 18.Okt.2019, 08:33

Američki proizvođač električnih automobila Tesla otkrio je svoju laboratoriju za testiranje bezbednosti vozila. Teslin "Crash lab" se nalazi u sedištu kompanije u Fremontu u Kaliforniji, a tu su razvijeni bezbednosni sistemi za Model 3 koji su vodeći u segmentu. Model 3 je pokupio nekoliko bezbednosnih...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.