KOLONE NA GRANICAMA: Na Batrovcima čekanja i do 8 sati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 10:18

KOLONE NA GRANICAMA: Na Batrovcima čekanja i do 8 sati!

Izveštaj AMSS.

Povremeno slaba kiša može drugog dana vikenda mestimično uslovljavati vlažne kolovoze dok se produžava period toplog vremena, što u ovim zimskim mesecima olakša vožnju i donosi dobru prohodnost puteva i u planinskim predelima gde su kolovozi samo mestimično vlažni, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na kraju dana i sa prvim večernjim satima očekuje se uobičajeno veći broj vozila na prilazima gradova, a tada može biti povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usporene vožnje na pojedinim deonicama.

Na naplatnoj stanici Šid i dalje je obustavljen saobraćaj za teretna vozila. Prema informacijama Uprave granične policije od 5,15 časova, kamioni se zadržavaju osam sati na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.