Iz Italije stiže virus na dva točka... i to sa 202 KS

Izvor: AutoBlog, 06.Apr.2020, 08:31

Iz Italije stiže "virus" na dva točka... i to sa 202 KS

Danas govorimo o jednom virusu, ali ne o koroni, već o novoj italijanskoj kreaciji na dva točka. Njegovo ime je Vyrus Alyen, a u pitanju je žestoka mašina koju pokreće Ducati Superquadro v-twin agregat zapremine 1.285 kubika. Ono po čemu se naročito izdvaja ovaj motocikl je njegova karoserija, kakvu nećete naći nigde drugde na tržištu. Direktan rival Bimota Tesi H2 modelu, ovaj radikalni italijanski sportski motocikl nudi 202 KS, koje u kombinaciji sa izgledom čine paket kojem se teško može odoleti. Izduvni system izgleda kao unapređena verzija onoga što smo videli na modelu Vyrus 982 M2, a tu je far unikatnog izgleda, kao i kompozitne ručice sa integrisanim indikatorima promene pravca. Čini se da je karoserija kompletno...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Iz Italije stiže "virus" na dva točka i to sa 202 KS

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2020

​Danas govorimo o jednom 'virusu', ali ne o koroni, već o novoj italijanskoj kreaciji na dva točka. Njegovo ime je Vyrus Alyen, a u pitanju je žestoka mašina koju pokreće Ducati Superquadro v-twin agregat zapremine 1.285 kubika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.