Isterivao pravdu - dobio pravednu kaznu

Izvor: B92, 22.Jun.2014, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isterivao pravdu - dobio pravednu kaznu

Svakodnevno smo svedoci saobraćajnih prekršaja koje čine nesavesni vozači. Većina prođe nekažnjeno, ali ponekog od njih na kraju stigne mnogo teža kazna nego što je očekivao.

Koliko ste puta videli vozilo koje se kreće ulicom u nedozvoljenom smeru, čiji vozač prolazi nekažnjeno, i pomislili kako nema pravde?

Praveći reportažu o vozačima koji čine saobraćajne prekršaje u blizini Golden gejta, reporter iz San Franciska snimio je motociklistu kako vozi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u suprotnom smeru od dozvoljenog. I kada je izgledalo da će vozač motocikla proći nekažnjeno, dogodio se neočekivani obrt.

Motociklista se vratio i vređajući novinara protestovao zbog toga što ga snimaju bez njegove dozvole.

Dok se žalio na TV kameru, nije bio svestan da ga je snimila saobraćajna kamera. Ubrzo su stigli i policajci, a kada su hteli da mu napišu kaznu za vožnju u pogrešnom smeru, ustanovili su da nema osiguranje, kao i da je vozio iako je imao zabranu upravljanja motociklom.

Na kraju mu je, pored svih kazni, oduzet i motocikl na 30 dana.

Pogledajte prilog TV stanice KRON4 koji pokazuje da pravda ponekad ipak sustigne krivca:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Video koji pokazuje da pravda ponekad ipak sustigne krivca

Izvor: AutoBlog, 22.Jun.2014

Svakodnevno smo svedoci saobraćajnih prekršaja koje čine nesavesni vozači. Većina prođe nekažnjeno, ali ponekog od njih na kraju stigne mnogo teža kazna nego što je očekivao. Koliko ste puta videli vozilo koje se kreće ulicom u nedozvoljenom smeru, čiji vozač prolazi nekažnjeno, i pomislili...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.