Infiniti Q50 Eau Rouge prototip na Spa-Francorchamps stazi

Izvor: Moto.rs, 21.Avg.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infiniti Q50 Eau Rouge prototip na Spa-Francorchamps stazi

Infiniti je objavio novi promotivni video za njihov Q50 Eau Rouge prototip na Spa-Francorchamps stazi u okviru kojeg se takmiče Sebastian Vettel, Parking Kligerman i Pan Xiaoting. U ovom videu prikazana su njih trojica koja se takmiče da bi se video koji će od njih trojice preći najdužu putanju za određeno vreme.

Pobednike je, kao što je to i bilo očekivano, Vettel. On navodi da, uprkos tome što je bilo izuzetno teško izvući maksimalne performanse vozila zbog toga što >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je staza bila vlažna, inženjerski tim je učinio velika unapređenja automobila kada je reč o upravljanju i oslanjanju, u odnosu na to kada je prvi put vozio ovaj automobil početkom godine. Vettel je takođe naveo da je taj dan bio veoma zanimljiv i zabavan, te da mu je bilo zadovoljstvo da vozi Q50 Eau Rouge na jednoj od najzahtevnijih staza na svetu. Infiniti navodi da još uvek nije donešena konačna odluka o ovom modelu, već je sve u fazi razmišljanja.

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.