IVAN NINIĆ: Odakle Bogićeviću milion evra u kešu?!

Izvor: Kurir, 08.Nov.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVAN NINIĆ: Odakle Bogićeviću milion evra u kešu?!

U kojoj državi predsednik "koordinira" prodaju medija? I odakle Bogićeviću 1.000.000 evra u kešu? Da li je to naš novac iz Agrobanke i PBB, objavio je Ivan Ninić novinar i saradnik Saveta za borbu protiv korupcije na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma", dobio je zadatak od državnih organa da laže i iznosi dezinformacije o Kuriru, Aleksandru Rodiću i njegovoj porodici, a za uzvrat mu je skinuta nanogica posle samo 5 meseci kućnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pritvora. Kontraverznom biznismenu je trebalo samo dva dana posle skidanja nanogice da krene u brutan napad na Aleksandra Rodića, pa je već danas na TV Pink izneo niz neistina u razgovoru sa Draganom J. Vučićevićem.

U kojoj državi PREDSEDNIK "koordinira" prodaju medija? I odakle Bogićeviću 1.000.000 evra u kešu? Da li je to naš novac iz Agrobanke i PBB?

Inače, Miroslav Bogićević je optužen je da je preko 42 kredita „Farmakomu MB“ pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 3,9 milijardi dinara.

Podsećamo, TV Pink od jutros vodi brutalnu kampanju lažima protiv dnevnog lista Kurir i njegovog vlasnika Aleksandra Rodića zbog toga što je objavio pismo za javnost u kome je obelodanio istinu o pritiscima i ucenama vlasti na medije u Srbiji.

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.