Hrvatska  Rimac pokreće serijsku proizvodnju

Izvor: B92, 18.Jan.2021, 14:56

Hrvatska " Rimac pokreće serijsku proizvodnju

Rimac Automobili najavljuju da uskoro počinju sa serijskom proizvodnjom njihovog modela C_Two.

Nova proizvodna linija podeljena je u pet glavnih zona, a počinje pripajanjem svih nosača i pričvrsnih tački na karbonsku konstrukciju vozila - tzv. monocoque šasiju.

Dva tehničara na svakoj sledećoj stanici zatim nastavljaju sklapanje automobila deo po deo.

Podsklopovi poput pogonskog sklopa, armaturne ploče ili prednjeg hladnjaka i drugih delova proizvode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se i pripremaju "spolja", u sklopu proizvodnih pogona Rimac Automobila i isporučuju se kompletni za ugradnju na liniji montaže vozila.

Uvođenjem nove proizvodne linije Rimac Automobili prve će automobile kupcima isporučiti 2021. godine, za razliku od originalnog plana pre korona krize koji je predviđao isporuke 2020. godine.

Finalni dizajn i ime automobila biće otkriveni u toku ove godine, a nedavno smo iz kompanije Rimac imali i ovaj zanimljivi detalj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rimac pokreće serijsku proizvodnju modela C_Two

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2021

Rimac Automobili najavljuju da uskoro počinju sa serijskom proizvodnjom njihovog modela C_Two.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.