HIT SNIMAK: Profesionalni drifteri PROVOZALI auto Bake Praseta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 20:07

HIT SNIMAK: Profesionalni drifteri PROVOZALI auto Bake Praseta (VIDEO)

Pogledajte kako druftuje Lamborgini.

Drift (drifting) podrazumeva specifičan stil vožnje automobila u kome se zadnji kraj vozila kontrolisano “zanosi” prilikom vožnje. Još jedna od definicija kojom se može opisati ovaj specifičan sport je – atraktivno bočno proklizavanje kompletnog vozila i njegovog zadnjeg dela, inicirano od strane vozača prilikom koga se što preciznije prelazi određena konfiguracija puta i dužina staze.

Bogdan Ilić (Baka Prase), vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva Lamborginija, pozvao je dva profesionalna driftera, Nikolu Ilića i Darka Grujovića, da provere da li "lambo" može da driftuje. Drifteri su pristali i pokazali koliko su ustvari profesionalni u tome čime se bave.

Naravno, taj događaj je zabeležen sa par slika i snimaka, koji su "osvanuli" na društvenoj mreži Instagram. Nikola Ilić je na svom profilu stavio i zanimljiv komentar.

- Ne znam ko je luđi, Baka Prase koji nam je dao kola od po 300k eura (2 lamba) ili mi (Darko Grujović i ja) koji smo u jako malom prostoru driftovali sa njima. Ili ipak Petar koji je sve to savršeno snimio. I naravno Uroš koji je napravio par sličica da sve to ovekoveči - napisao je Nikola Ilić.

U nastavku možete videti Darkov snimak driftovanja Lamborginijem.

A post shared by Darko Grujovic (@teamrsdarko)

Darka i Nikolu ćemo gledati i na stazi u Čačku ovog vikenda (3.6. i 4.6.) na događaju Serbian Drift Championship.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.