Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT PAPARACO: Mira Škorić u zagrljaju ministra

Škorićeva se na jednoj zabavi srdačno pozdravila s prvim čovekom Vojske Srbije Bratislavom Gašićem, koji se posebno obradovao njihovom susretu

Da između estrade i političara postoji bliska i neraskidiva veza, dokaz je nedavni susret Mire Škorić i ministra odbrane Bratislava Bate Gašića.

Naš paparaco uslikao je prvog čoveka Vojske Srbije i folk pevačicu u čvrstom zagrljaju. Čim su se videli na proslavi 25 godina postojanja „Melos estrade“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na kojoj je Mira dobila nagradu, njih dvoje su jedno drugom poleteli u naručje. Gašić je čvrsto zgrabio Miru, a onda su pali i poljupci. U obraz. Škorićeva je u razgovoru s ministrom provela nekoliko minuta, a da im je susret i te kako prijao, pokazivali su njihovi osmesi. Kad su pretresli neke teme, Bata je seo na svoje mesto, a Mira se zapričala s još jednim političarem - Zoranom Babićem. Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini obradovao se susretu sa Škorićevom, koju je čvrsto držao za ruke. Onda kad ju pustio, ona je imala neku zamerku, što je iskazala podižući kažiprst.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.