GUŽVE NA OVIM PRAVCIMA: Nova upozorenja za vozače

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 10:43

GUŽVE NA OVIM PRAVCIMA: Nova upozorenja za vozače

Kiša i susnežica prave probleme...

Kiša i pljuskovi u četvrtak će otežati saobraćaj na putevima u Srbiji, prvo na severu a zatim u južnim predelima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Zbog smene turista u zimskim centrima povremeno se očekuje pojačan saobraćaj na putevima ka planinama.

U gradovima je manji broj vozila na ulicama.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Na graničnim prelazima nema zadržavanja ni za putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni za teretna vozila, saopštio je AMSS.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" upozorilo je vozače na smanjenu vidljivost na putevima zbog pojave magle.

Vidljivost je, navodi se, smanjena na Auto-putu E-75, petlja Batočina - petlja Pojate na 150 metara i tunelu Manajle - petlja Bujanovac Jug na 50 do 100 metara.

Takođe magle ima na auto-putu E-80, tunel Bancarevo - petlja Pirot Zapad na 50 metara, na auto putu E-761 - deonici Pojate - Makrešane i na naplatnoj stanici Koševi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AMSS apelovao na vozače da budu oprezni na putevima pored reka i u kotlinama

Izvor: Danas, 04.Jan.2024

Auto moto savez Srbije (AMSS) je večeras apelovao na vozače da, zbog iznenadne magle i klizavih kolovoza bude oprezni na putevima pored reka i u kotlinama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.