GUŽVE NA GRANICI, VRUĆINA I RADOVI: Važna UPOZORENJA za sve vozače!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 07:18

GUŽVE NA GRANICI, VRUĆINA I RADOVI: Važna UPOZORENJA za sve vozače!

Pred nama je jedan od najvrelijih dana...

Na više deonica auto-puteva i magistralnih puteva u toku su radovi na redovnom održavanju i uređenju zelenog pojasa, saopšteno je danas iz AMSS. Nailaskom na ova mesta vozači moraju prilagoditi brzinu i način vožnje privremenoj saobraćajnoj signalizaciji uz posebnu opreznost na radnike u ovim zonama, upozorava se u saopštenju.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, prenose iz AMSS informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobijene od JP ''Putevi Srbije''.

Vrućina i dodatan oprez

Pred nama je još jedan vreo dan. Maksimalna dnevna temperatura biće i do 38 stepeni celzijusa. U službi Auto moto saveza Srbije apeliju na češće odmore u toku vožnje, kao i izbegavanje iste u najtoplijem delu dana.

Zadržavanja na putničkim terminalima

Prema informacijama Uprave granične policije, zadržavanja na putničkim terminalima (PMV) graničnih prelaza su:

Na graničnom prelazu Horgoš, putnička motorna vozila na izlazu iz zemlje čekaju do 30, a na ulazu 60 minuta. Na graničnom prelazi Horgoš 2, putnička vozila na ulazu i izlazu iz zemlje čekaju do sat vremena.

Putnička vozila na graničnom prelazu Kelebija, na ulazu u zemlju čekaju 20 minuta, dok na Bačkim Vinogradima i na ulazu i na izlazu čekaju pola sata.

Na Gradini, putnička motorna vozila na izlazu čekaju 120 minuta, a na Preševu 40 minuta takođe na izlazu. Na Gostunu i Preševu na ulazu u zemlju se čeka 20 minuta, dok se na Šidu čeka sat vremena.

Zadržavanja na teretnim terminalima

Zadržavanja na teretnim terminalima su do 120 minuta. Na graničnom prelazu Horgoš i Batrovci, teretnjaci na izlazu iz zemlje čekaju 120 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.