GLAVOM BEZ OBZIRA: Od ovakvih žena muškarci beže!

Izvor: Kurir, 11.Nov.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAVOM BEZ OBZIRA: Od ovakvih žena muškarci beže!

Prema nepisanom pravilu žene pune samopuzdanja odbijau muškarce, koji se ne usuđuju čak ni da ih startuju, jer se plaše da su takve toliko savršene da oni nikada neće biti dovoljno dobri za njih.

Istraživanja su pokazala da postoji još četiri tipa žena s kojima muškarci ne žele da budu. 4 tipa žena su im najmanje simpatične, jer sa njima ne vide nikakvu prespektivu.

Glava u oblacima - Svako voli po malo da sanjari. No, kada je reč o ovom tipu devojaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ne govorimo o malo mašte, već o životnom stilu koji nema veze sa stvarnošću. Bilo da je reč o očekivanju muškarca kakvog je moguće pronaći samo u filmovima ili o proživljavanju života kroz svet slavnih, nerealne žene su neprivlačne muškarcima, jer ih nikad nije moguće u potpunosti zadovoljiti.

Razmažene princeze - Tip žene koja je navikla da sve bude po njenom, bez mnogo rasprave.

Razmažena devojka će uvek hteti da dobije baš ono što želi, a kada se to slučajno ne dogodi, praviće probleme i ponašaće se vrlo detinjasto.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.