G-Power BMW 435d xDrive je dizel rođak M4 modela

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G-Power BMW 435d xDrive je dizel rođak M4 modela

Svi znaju za nedostatke dizel motora kada je reč o performansama, ali retko se govori o njihovim prednostima. Kompanija G-Power je nedavno otkrila svoju sklonost ka dizel motorima i predstavila G-Power BMW 435d xDrive koji donosi sve ono što bi dizel varijanta M4 modela trebala da poseduje da postoji.

Tjuneri ove kompanije su uspeli da povećaju izlaznu snagu ovog modela za 67ks i 125Nm samo manipulisanjem elektronike dizel >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << motora.

Reč je o linijskom šestocilidnarskom motoru koji sada razvija 380ks snage odnosno 755Nm obrtnog momenta.

Ovo nije na nivou benzinskog M4 modela ali G-Power BMW 435d xDrive model nudi veći obrtni momenat od benzinske varijante, košta manje.

G-Power su ovaj model opremili sa 20 inčnim G-Power Hurricane RR točkovima koji mu sjajno odgovaraju.

foto © G-Power

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.