Fernando Alonso definitivno putuje u Maleziju na trku

Izvor: Moto.rs, 23.Mar.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fernando Alonso definitivno putuje u Maleziju na trku

Fernando Alonso je u nedelju podvrgnut medicinskim pregledima od strane FIA ovlašćenih doktora i dobio sve potrebne dozvole da vozi na trci za VN Malezije koja se vozi narednog vikenda.

Španski vozač je posetio Kembridž Univerzitet sa ciljem sastanka sa tri doktora specijaliste tačno mesec dana nakon misteriozne nezgode u Barseloni koja je dovela do toga da je morao da propusti prvu trku sezone u Australiji. Sledeći korak ka Alonsovom učešću na trci u Maleziji će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 45-minutni test kojem treba da bude podvrgnut od strane Jean-Charles Peiette-a koji e FIA medicinski delegat. Na ovom testu on će proveriti Alsonsove kognitivne sposobnosti kao i sposobnosti reakcija na iznenadne događaje. Nakon ovoga ostaje još jedna prepreka za Alonsa a to je da dobije zeleno svetlo i od ovlašćenog lekara na samoj stazi pred početak svih aktivnosti koje se odnose na trkački vikend.

foto © McLaren

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.