(FOTO) JOŠ UVEK JE U BEKSTVU: Građani Livna još u šoku zbog trostrukog ubistva

Izvor: Kurir, 01.Nov.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) JOŠ UVEK JE U BEKSTVU: Građani Livna još u šoku zbog trostrukog ubistva

Anto Niče (35) je u petak izašao iz pritvora u kojem je bio zbog napada na majku. Uveče, istog dana nožem je ubio majku, brata i bratovu ženu. Policija ga traži.

Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona još traga za Antom Ničom (35) koji je osumnjičen za trostruko ubistvo, rekao je zvaničnik MUP-a Ivica Vrdoljak.

"Proveravaju se informacije, ekipe su na terenu i tragaju za osumnjičenim" - rekao je Vrdoljak.

MUP Livanjskog okruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u subotu uveče izdao je poternicu za osumnjičenim.

Podetimo, Antu Niču se sumnjiči da je u petak uveče u porodičnoj kući u selu Veliki Kablići kod Livna nožem ubio svoju majku Luce (66) i bratovu suprugu Sandru Niče (44), koja je inače iz Šibenika, te teško ranio brata Marka (46) koji je od težine povreda preminuo na putu do splitske bolnice.

Niče je u petak izašao iz jednomesečnog pritvora u KPZ Mostar, gde je bio po kazni zbog nasilja u porodici, odnosno napada na majku. Nakon stravičnog zločina,ostavio je svoje krvave patike, čarape i košulju i pobegao, a potraga za njim još uvek traje.

Niče je majku usmrtio na spratu porodične kuće, gde je s njom živeo. Brat i njegova supruga u to vreme bili su u kupovini, a kada su se vratili u prizemlje, u kojem su stanovali, na njih je nasrnuo Ante.

Meštani svedoče da je i ranije tukao svoju majku, a posednji put je viđen na obližnjoj benzinskoj stanici.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.