Električni Mustang procurio dva dana pre premijere FOTO

Izvor: B92, 15.Nov.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Električni Mustang "procurio" dva dana pre premijere FOTO

Fordov električni krosover, baziran na popularnom sportskom modelu Mustang nosi oznaku Mach-E, kao omaž čuvenom Mustangu Mach-1.

Svetska premijera Mustanga Mach-E zakazana je za 17. novembar, ali smo zahvaljujući "screenshot” fotografijama koje su procurile sa zvaničnog sajta dva dana ranije saznali prve tehničke detalje, a u prilici smo da vidimo i kako izgleda ovaj automobil.

Model koji će stići u prodajne salone tek u drugoj polovini 2020. prodavaće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se u pet varijanti: Select, California RT.1, Premium, First edition i GT.

U zavisnosti od verzije i pogona (na zadnje ili na sva 4 točka), autonomija u vožnji kretaće se od 210 do 300 milja (oko 340-480 km).

Najsnažnija verzija GT, koja će stići nešto kasnije ubrzavaće 0-60 milja na sat (0.96 km/h) za oko 3,5 s, a ovaj model će imati pogon na sva 4 točka.

Što se tiče unutrašnjosti automobila, ona je dizajnirana u minimalističnom stilu, karakterističnom za električne automobile, pre svega one iz fabrike Tesla. Na komandnoj tabli dominira veliki ekran (nalik tabletu) multimedijalnog sistema, koji zauzima najviše prostora na centralnoj konzoli, a tu je još jedan digitalni displej umesto konvencionalne analogne instrument table.

Više detalja o električnom krosoveru Mustang Mach-E biće poznato nakon zvanične premijere, kada ćemo objaviti i galeriju fotografija ovog automobila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Električni Mustang "procurio" dva dana prije premijere

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2019

Fordov električni krosover, baziran na popularnom sportskom modelu Mustang nosi oznaku Mach-E, kao omaž čuvenom Mustangu Mach-1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.