Dodge (ponovo) dolazi u Evropu VIDEO

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 10:32

Dodge (ponovo) dolazi u Evropu VIDEO

Želi da preduhitri elektrifikaciju i predstavi se evropskim kupcima u moćnim V8 verzijama.

Ako ste jedan od ne tako brojnih poštovalaca američkog koncepta automobila, Dodge vam je dobro poznat. Nažalost, brend nije imao zapaženu pojavu u Evropi, ali uprkos tome, kompanija je odlučila da pokuša još jednom, i to u sutonu "fosila".

A upravo kada je reč o klasičnim vrednostima pod sloganom "no replacement for displacement", odnosno nema zamene za zapreminu motora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dodge nudi pravi odgovor. U prevodu, veliki V8 je jedina prava opcija.

Sada će to moći doživeti i Evropljani. Kampanja nosi ime IN//OUT, a IN stoji za "Incredible, Inspiring, Inimitable i Incomparable". Šta to u praksi znači, pokušaće da nam objasni Šveđanka Ida Zetterstrom, poznata iz sveta auto-moto sporta, koja će automobiloam Dodge putovati Evropom.

Sudeći po dosadašnjim uspesima, Zetterstrom je više nego merodavna da govori o karakteru slavne američke marke.

Podsetimo, Dodge je takođe najavio skoro penzionisanje svog HEMI dragulja.

A za oproštaj su se pobrinule brojne prigodne verzije: Challenger Shakedown, Charger Super Bee, Challenger i Charger Scat Pack Swinger, Charger King Daytona, Challenger Black Ghost i Challenger SRT Demon 170.

Većina upravo pomenutih biće dostupna u Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.