Da li će sledeće godine biti Sajma automobila u Ženevi?

Izvor: AutoBlog, 28.Maj.2020, 07:34

Da li će sledeće godine biti Sajma automobila u Ženevi?

Organizatori ovogodišnjeg Sajma automobila u Ženevi bili su prinuđeni da čitav događaj otkažu samo nekoliko dana pred otvaranje zakazano za 5. mart, a kako sada stvari stoje velika je verovatnoća da ženevskog auto-salona neće biti ni 2021. godine. Kako prenosi B92, s obzirom da su pripreme za martovski sajam bile već privedene kraju, a ta manifestacija ipak nije održana, organizatori su zatražili od ženevskog kantona finansijsku pomoć kako bi pokrili gubitke koji se procenjuju na 11 miliona švajcarskih franaka (10,3 miliona evra) i počeli pripreme sledeću godinu. Vlasti u Ženevi su predložile paket pomoći u iznosu od 16,8 miliona franaka (15,7 miliona evra), ali je Fondacija Međunarodnog sajma automobila u Ženevi, koja...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Da li će sljedeće godine biti Sajma automobila u Ženevi?

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2020

​Organizatori ovogodišnjeg Sajma automobila u Ženevi bili su prinuđeni da čitav događaj otkažu samo nekoliko dana pred otvaranje zakazano za 5. mart, a kako sada stvari stoje velika je vjerovatnoća da ženevskog auto-salona neće biti ni 2021. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.