Bugatti ipak razmatra mogućnost lansiranja SUV-a

Izvor: AutoBlog, 04.Okt.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugatti ipak razmatra mogućnost lansiranja SUV-a

Sve manji je broj super luksuznih marki automobila koje u svojoj ponudi nemaju bar jedan SUV model, odnosno koje još ujek nisu zvanično potvrdile da rade na razvoju takvog automobila. Bugatti je jedan od njih i mada je nekima teško zamisliti SUV s Bugattijevim znakom, rukovodstvo ovog proizvođača ipak razmišlja o razvoju i proizvodnji SUV-a. Takođe, potvrđena je elektrifikacija ponude. To je potvrdio Stephan Winkelmann, predsednik Bugattijeve uprave, rekavši da je "marka spremna na više" i da je trenutno "srce Bugattija W16, ali to neće ostati zauvek." Drugim rečima, trendovi neće moći da se zanemaruju zauvek. S jedne strane popularnost SUV/crossovera i dalje raste, a emisijski standardi su svakim danom sve stroži u većini...
Pogledaj vesti o: Bugatti

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Bugatti razmatra mogućnost lansiranja SUV-a

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2018

Sve manji je broj super luksuznih marki automobila koje u svojoj ponudi nemaju bar jedan SUV model, odnosno koje još ujek nisu zvanično potvrdile da rade na razvoju takvog automobila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.