Bežao od policije i uništio tri automobila VIDEO

Izvor: B92, 15.Nov.2020, 15:56

Bežao od policije i uništio tri automobila VIDEO

Automobili su bili parkirani ispred kuće...

Zamislite da kupite omiljeni automobil, prekrijete ga ceradom preko noći i ostavite parkiranog u dvorištu vaše kuće. Sasvim normalna situacija je l da?

U ovom slučaju, baš i ne. Kako je reddit korisnik NickW762 objavio, tokom jedne policijske potere, vozač Chevrolet pickup automobila, bežao je od policajaca, izgubio kontrolu nad vozilom i slupao se.

Kada je izgubio kontrolu, udario je u tri parkirana automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispred kuće i uništio dva Ford Mustanga, jednog iz 1967. godine i jednog iz 1964. godine, dok je Chevrolet Camaro dosta bolje prošao.

Ipak, situacije nije nimalo prijatna. Dva Mustanga jesu bila osigurana, ali vozač koji je napravio štetu nije bio osiguran.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.