BRANI SE SA SLOBODE: Igoru Mikiću ukinut pritvor!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRANI SE SA SLOBODE: Igoru Mikiću ukinut pritvor!

BEOGRAD - Drugi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Igoru Mikiću i on je pušten da se brani saslobode u daljem toku postupka zbog napada na policajce, rekla je danas portparol tog suda Danijela Bogdanović.

Mikić je javnosti poznat nakon incidenta iz oktobra prošle godine kada je tokom direktnog prenosa utakmice Srbija - Albanija na Radio-televiziji Srbije uleteo ispred kamere i u kadar vređao premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Zbog tog slučaja protiv njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je letos odbačena krivična prijava, ali je 19. novembra uhapšen jer je napao policajce, a dva dana kasnije mu je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo.

Međutim njegov branilac je uložio žalbu na pritvor, koju je krivično vanpretresno veće usvojilo i on je pušten da se brani sa slobode, rekla je Bogdanović.

Mikić tereti za krivično delo napad na službeno lice, odnosno policajce.

Mediji su preneli da je Mikić uhapšen nakon incidenta u Bulevaru vojvode Mišića, kod beogradskog Sajma kada se svađao s policajcima koji su bili u civilnom automobilu.

Autor: Tanjug

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.