BMW Group oprezna po pitanju očekivanja za 2013. godinu

Izvor: Moto.rs, 19.Mar.2013, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW Group oprezna po pitanju očekivanja za 2013. godinu

Kompanija ima za cilj da postigne dodatni porast prodaje svojih jedinica u toku ove godine kao i novi rekord prodaje, rekao je Norbert Reithofer, predsednik upravnog odbora kompanije BMW AG, na godišnjoj konferenciji na kojoj su predstavljeni rezultati poslovanja u Minhenu. U smislu snažne potražnje za vozilima, BMW Group će nastaviti da investira u povećanje kapaciteta 2013. godine omogućavajući da ostane uspešna u poslovanju. Troškovi razvoja za nove tehnologije i...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

BMW potvrdio: najnoviji X4 stiže sledeće godine

Izvor: Economy.rs, 20.Mar.2013, 00:23

BMW Group, najveći svetski proizvođač luksuznih automobila potvrdio je očekivanja profita pre oporezivanja za 2013. godinu, najviše zbog pada prodaje u Evropi i viših troškova novih modela, najavio je povećanje kapaciteta i ulaganja u najnovije visoke tehnologije.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.