ATS predstavio legalni prebrzi Sport 490 Stradale model

Izvor: Moto.rs, 24.Okt.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATS predstavio legalni prebrzi Sport 490 Stradale model

Automobili Turismo Sport je predstavio njihov novi Sport 490 Stradale koji je legalan za vožnju ulicama.

Baziran na Sport 490, ovaj automobil odlikuje redizajnirano oslanjanje, diferencijal ograničenog klizanja kao i nova transmisija sa opcijom hoda unazad.

Model karakterišu i prednja svetla, parkirnu kočnicu i unapređeniji enterijer. Za snagu je zadužen 1400cc Extreme motor koji razvija 235 ks, koji ovom modelu čija je ukupna masa 500 kilograma omogućava da ubrzanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << do 100 km/h postigne za 3 sekundi, dok je maksimalna brzina koju može da razvije 230 km/h.

Gianluca Gregis, direktor ATS-a, tvrdi da je ova verzija realizovana sa ciljem upotrebe vozila na trkačkoj stazi, pružajući vlasniku šansu da vozilo direktno iz garaže odveze na trkačku stazu.

foto © ATS

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.