2016 Cadillac ATS-V Coupe model stigao na trkačku stazu

Izvor: Moto.rs, 15.Nov.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2016 Cadillac ATS-V Coupe model stigao na trkačku stazu

Model 2016 ATS-V Coupe je već procureo online, ali to nije sprečilo Cadillac da izda još jedan tizer video ovog modela koji će inače biti konkurent modelu BMW M4. U najnovijem tizer videu možemo da vidimo značajno kamuflirani automobil kako ubrzava na stazi.

Video ne otkriva mnogo ali možemo da čujemo zvuk manuelne transmisije ovog modela kao i izduvnog sistema. Ovaj model će karakterisati twin turbo 3.6L V6 motor koji razvija 450ks snage i 602Nm obrtnog momenta. Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << motor se može povezati sa šestostepenom manuelnom transmisijom ili opcionom osmostepenom automatskom transmisijom. Vozilo će da debituje na sajmu automobila u Los Anđelesu 18. novembra.

foto © Cadillac

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.