19.01.2017 ::: Nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela

Izvor: AutoMagazin, 19.Jan.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

19.01.2017 ::: Nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela

Zimske temperature ispod nule su opet pred nama. Vremenska prognoza za Srbiju predviđa niske temperature u narednom periodu, a posebno na jugu Srbije. Dugi periodi hladnog vremena zahtevaju posvećivanje više pažnje karakteristikama goriva kako bi se osiguralo optimalno startovanje motora i pouzdana vožnja...

Točenje zimskog OMV MaxxMotion Dizela rešava ove izazove. Kao gorivo nepobedivog kvaliteta zimski OMV MaxxMotion Dizel obećava pouzdan start motora u svim zimskim uslovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << />
Zimi je uvek neophodno posvetiti više pažnje karakteristikama goriva kako bi se obezbedilo optimalno startovanje automobila i sigurna vožnja. Zimski OMV MaxxMotion Dizel je visokokvalitetno gorivo, koje je razvio ekspertski tim OMV iz Austrije, a omogućava odlične performanse motora u svim zimskim uslovima. Priprema vašeg vozila za vožnju zimi je prilično laka ukoliko se pridržavate saveta OMV-a za hladno vreme:

1. Sipajte zimski OMV MaxxMotion Dizel kako biste obezbedili pouzdanost u radu motora vašeg automobila.

2. Proverite zaštitni sloj i farbu na automobilu. Da biste sprečili korozivno dejstvo soli, izaberite OMV Top Wash program pranja kojim se takođe pere i donji deo vašeg automobila.

3. Napunite posude za rashladnu tečnost i za tečnost za pranje stakala proizvodima koji se ne smrzavaju. OMV Caristal tečnost za stakla/zaštitu od mraza odlaže formiranje leda na vašem vetrobranu i štiti funkcionisanje mlaznica za stakla. Jasna vidljivost je ono što je neophodno zimi!

4. Redovno čistite staklo vašeg vetrobrana i sa unutrašnje strane kako biste izbegli njegovo magljenje.

5. Proverite stanje pomoćnog alata – grebalice za led, ručne četke, kablova, ćebadi, lanaca za sneg itd. – i držite ih pri ruci. Nešto nedostaje? Novi set se može kupiti na benzinskoj stanici lokalnog OMV partnera.

6. Ukoliko je moguće, parkirajte preko noći vaše vozilo u garažu ili ispod nekog natkrivenog prostora. Ovo će sprečiti formiranje leda na prozorima vašeg automobila.

PR

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.