Izvor: RTS, 27.Okt.2021, 14:53

Vozio 245 kilometara na čas sa probnom dozvolom

Saobraćajna policija isključila je četiri vozača zbog različitih saobraćajnih prekršaja, među njima i mladića koji je na auto-putu vozio čak 245 kilometara na sat, saopštio je MUP.
Naime, policija je na auto-putu Miloš Veliki, kod Ljiga, u utorak isključila iz saobraćaja 18-ogodišnjeg vozača automobila marke "audi" koji je vozio brzinom 245,9 kilometara na čas, dok je ograničenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 130.

On je imao probnu vozačku dozvolu i upravljao je automobilom čija snaga motora prelazi dozvoljenu.
Takođe, u Beogradu, oko 23.40 na raskrsnici Vidske i Ustaničke ulice, policija je zaustavila 29-ogodišnjeg vozača koji je upravljao automobilom "fijat multipla", a droga testom je utvrđeno da je bio pod dejstvom kanabisa.
Policijski službenici su oko jedan sat posle ponoći u Surčinskoj ulici zaustavili 24-ogodišnjeg vozača automobila marke "audi", kojem je izmereno 2,18 promila alkohola u organizmu.
Nešto ranije, na raskrsnici ulice Maršala Tolbuhina i Bulevara Nikole Tesle policija je zaustavila ženu (33) koja se prethodno nije zaustavila na znak policijskih službenika, a onda je odbila da se podvrgne droga testu i alkotestiranju.
Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osamnaestogodišnji vozač na "Milošu Velikom" vozio 245 km/h

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2021

BEOGRAD - Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja mladića koji je na autoputu vozio čak 245 kilometara na sat, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.