Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Foči ukradeno vozilo monahu iz Hrvatske

FOČA - U Svetosavskoj ulici u Foči ukradeno je vozilo "audi 80" hrvatskih registarskih tablica, koje je koristio jedan monah iz pravoslavnog manastira Orahovica iz Slavonske eparhije.

U Policijskoj upravi Foča Srni je potvrđeno da je lice čiji su inicijali P.R. iz Orahovice sinoć oko 23.35 časova prijavilo da mu je ukraden automobil sa parkinga u Svetosavskoj ulici u fočanskom naselju Donje Polje.

Automobil star 24 godine vlasništvo je hrvatskog državljanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << iz Orahovice, čiji su inicijali P.P, a ukraden je u toku jučerašnjeg dana u periodu od 14.00 do 22.30 časova, rečeno je u Policijskoj upravi.

Srna saznaje da je lice P.R, koje je koristilo automobil, monah iz manastira Orahovica.

Policija je izvršila uviđaj i radi na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.