Turci pokušali da iznesu iz zemlje neprijavljene devize

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jun.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci pokušali da iznesu iz zemlje neprijavljene devize

28. juna 2017. godine, na graničnom prelazu Gradina, carinici su sprečili dvojicu turskih državljana da iz Srbije iznesu neprijavljenih 18.500 evra.

Ovoga puta, nakon pitanja carinika da li imaju nešto da prijave, putnici su izjavili da sa sobom nose pet i po hiljada evra.

Detaljnom kontrolom automobila marke "Audi", u muškoj torbici ispod suvozačevog sedišta, otkrivene su 33.000 evra.

Podsećamo da se prilikom ulaska u zemlju mora prijaviti svaki iznos iznad 10.000 evra, jer se u suprotnom putnici izlažu riziku da se nađu u prekršaju i da im na izlazu iz zemlje neprijavljeni novac bude oduzet.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Prevoznik iz Trgovišta na Batrovcima uhvaćen sa 18,5 kg marihuane

Izvor: BujanovackiGlas.info, 30.Jun.2017

Policija je u posebno izrađenim bunkerima na zadnjem delu vozila, ispod branika i celom širinom vozila iza zadnjeg sedišta, pronašla 37 paketa marihuane, ukupne težine 18 kilograma i 690 grama, saopštio je MUPBUJANOVAC, TRGOVIŠTE, BATROVCI, 30. jun 2017. –  V.P. (30) iz Trgovišta uhapšen...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.