Roverom naleteo na otvorenu šahtu (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Maj.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roverom naleteo na otvorenu šahtu (VIDEO)

Poslednje što biste pomislili je da će se vaš automobil u sledećem momentu naći okrenut naopačke i da ćete jedva izvući živu glavu, prenosi b92.

Audi kupuje Ducati

Ferari F70 će izgledati ovako...(FOTO)

Izgleda da ni SUV vozila ne pružaju uvek sigurno okruženje svojim putnicima tokom vožnje gradom. Naravno, ako dođete u kontakt sa drugim automobilom, uz sve sisteme aktivne i pasivne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bezbednosti, bolje je da ste u većem i višem vozilu, kao što je to recimo Land Rover Freelander.

Ali, ako istim tim Freelanderom pređete preko šahta čiji je poklopac napravljen po principu “uradi sam”, visoko postavljeno težište autombila neće vam biti saveznik:

*Da li ste znali da su deca ta koja najviše utiču na izbor novog automobila?
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.